Καλώς ήρθατε στο Villa Fleria Η Villa Fleria δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανέσεις των δωματίων με ένα ειδυλλιακό περιβάλλον Καλώς ήρθατε στο Villa Fleria Η Villa Fleria δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανέσεις των δωματίων με ένα ειδυλλιακό περιβάλλον Η Villa Fleria δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανέσεις των δωματίων με ένα ειδυλλιακό περιβάλλον Καλώς ήρθατε στο Villa Fleria

Περιοχή

Η Villa Fleria βρίσκεται στην παραλία του παραδοσιακού χωριού Πύργος Ψηλονέρου, σε απόσταση 10 λεπτών από την πόλη των Χανίων. Μπροστά της, σε απόσταση μόλις 100μ. μπορείτε να απολαύσετε μια από τις πιο καθαρές θάλασσες του νομού, η οποία κάθε χρόνο κερδίζει από την Ε.Ε. τη Γαλάζια Σημαία για τα καθαρά νερά της. Η παραλία εκτείνεται σε μήκος 4χλμ. και προσφέρει ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Ο παραλιακός αυτός άξονας προς το Μάλεμε είναι ιδανικός και για βόλτα με ποδήλατο ή με τα πόδια μέχρι αργά το βράδυ. Η περιοχή, λόγω της φυσικής της ομορφιάς της, είναι χαρακτηρισμένη ως “περιοχή Natura“.

Σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων μπορείτε να βρείτε mini markets για τη διευκόλυνσή σας καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες με όλα τα εδέσματα της κρητικής κουζίνας.

H Villa Fleria, αν και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για χαλαρές και ήρεμες διακοπές, απέχει μόλις 3 χλμ. από τον Πλατανιά, περιοχή φημισμένη για τη νυχτερινή ζωής της. Εκεί μπορείτε να βρείτε καφέ, εστιατόρια και μπαρ που καλύπτουν όλα τα γούστα καθώς και εμπορικά καταστήματα για να κάνετε τις αγορές σας και να αναζητήσετε κρητικά παραδοσιακά προϊόντα.

Translate »